Tvoje PC na ET výkonově krásně stačí! to zaprvé.
Toto rozlišení hra samozřejmě umí jen ho musíš umět nastavit (nejde to přes menu).
K plynulosti: ta je hlavní to je jasné, ovlivňovat ji může jak grafické nastvení tak nastaveí připojení či samotný net..
Defaultní cfg je víceméně nanic

a proto je třeba ho upravit - 1) rozlišení +cg_fov 2) grafiké nastavení 3) nastavení připojení 4) zaměřovač 5) nastavení myši 6) ostatní (různé bindy apod.)
To, že se ti obraz klepe, když do tebe někdo střílí legálně vypnout nejde, alespoň sem se jetě nesetkal s kloudnym řešením, či se dá říci funkčním.
Ale vypnutí záblesků, červenání a napodobování reálného pohybu při pohybu ve hře, lze dosáhnout mnohem vyšší hratelnosti..
Na netu najdeš spousty návodů jak si upravit .cfg já ještě do úterý nebudu mít čas abych to tu podrobně popsal, pokud jsi v tom tedy začátečník tak buď vydrž do úterý nebo můžeš začít studovat
zde - je to asi nejlepší i když už dost starý návod v češtině, je pro etpro mód (ty cvary začínající na b_ ), ale poslouží jako dobrý základ na většinu módů ET.
Další řešení je mi poslat tvůj .cfg s informacemi: jaké chceš rozlišení, cg_fov, sensitivitu myši, typ a velikost zaměřovače, světlost a na jaký mód(y) cfg chceš a já ti až se k tomu od úterka dostnu ho můžu upravit podle mého nejlepšího přesvědčení