Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

nitmod na místo NQ ????

 Předmět příspěvku: nitmod na místo NQ ????
PříspěvekNapsal: 01 dub 2011, 17:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2011, 17:04
Příspěvky: 29
Bydliště: Plzeň
ahoj Bazziňáci nechcete zkusit nahodit na místo NQ Nitmod? já osobně mám NQ o moc radě než ten Vietnam mod, ale poslední dobou mež někam na NQ právě raději zavítám na Nitmod a když vidím tady NQ prázdné tak mě napadlo ho zkusit nahradit právě tím Nitmodem co vy na to?

_________________
Obrázek
iabg.kain


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nitmod na místo NQ ????
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011, 18:07 
Offline
Moderator
Uživatelský avatar

Registrován: 09 úno 2011, 23:53
Příspěvky: 316
Bydliště: Praha
No zatim nikdo nijak nereaguje..mě osobně je to asi jedno vývoj nq i n!tmodu se nějak zadrhnul a když se někde slezem tak je to spíše etnam.

můžem hlasovat

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nitmod na místo NQ ????
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011, 18:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2011, 17:04
Příspěvky: 29
Bydliště: Plzeň
no je to jen uvaha, protože bazzinackej NQ moc netáhne jak píšeš spíš se chodí na ten vietnam mod, tak proč to nezkusit prohodit já osobně když si ted mám vybrat mezi NQ a Nitmod serverem tak jdu raději na Nitmod. ale je to jen můj názor a rozhodně to nikomu nenutím je to jen na vás bazzinaci

_________________
Obrázek
iabg.kain


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nitmod na místo NQ ????
PříspěvekNapsal: 04 dub 2011, 15:25 
Offline

Registrován: 19 úno 2011, 17:04
Příspěvky: 26
Já bych byl pro N!tmod ... páč mě se tam tuze líbí střílení ze záklonu [good] [good] [good] [good] Muhahaha

_________________
Obrázek

Obrázek

Trandis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nitmod na místo NQ ????
PříspěvekNapsal: 04 dub 2011, 16:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2011, 19:56
Příspěvky: 44
Bydliště: Letná
Jsem také pro NITMOD =) [goood]

_________________
Za Spartu a celou Prahu rozbijem thumperákům hlavu !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nitmod na místo NQ ????
PříspěvekNapsal: 04 dub 2011, 19:21 
Offline

Registrován: 20 úno 2011, 15:02
Příspěvky: 43
Já nevím , jakej je mezi tím rozdíl , ale jsem pro. Ja vlastně myslel , že nitmod je jaymod. Ježiši já mám , ale mezery v ET vzdělání... no já to napravím


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nitmod na místo NQ ????
PříspěvekNapsal: 04 dub 2011, 21:36 
Offline
Moderator
Uživatelský avatar

Registrován: 09 úno 2011, 23:53
Příspěvky: 316
Bydliště: Praha
OK tak ještě to proberu s Ondoru a zapnem tedy n!tmod na ukor NQ aspoň do doby než vyjde nová verze. Jsem teď trochu na štíru s časem tak to vidim na víkend. Hlavní výhoda u n!tmodu je, že při mapvote (gametype 6) již nejste omezeni 26+6 mapami, ale 58+6 což je znatelně více!

Návrhy na mapy můžete postovat zde! uděláme pak výběr, možná hlasování..

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nitmod na místo NQ ????
PříspěvekNapsal: 30 led 2012, 15:17 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 09 úno 2011, 23:35
Příspěvky: 175
Na zkusebni dobu do odvolaní spusteno NQ

_________________
al. Andrew(CZ)

http://WWW.CORE-PRETAKTOVANI.CZ

Hudba: Kombinace zvuků, založená na formální kráse a vyjádření emocí.
... bude to ještě mnohem horší, než to začne být zase lepší...
...hoši jedem zkratkou...je to sice dál, ale za to horší cesta...
Z.M.H.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nitmod na místo NQ ????
PříspěvekNapsal: 31 led 2012, 00:42 
Offline
Moderator
Uživatelský avatar

Registrován: 09 úno 2011, 23:53
Příspěvky: 316
Bydliště: Praha
Uvítáme připomínky a návrhy [goood]

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nitmod na místo NQ ????
PříspěvekNapsal: 01 úno 2012, 01:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 bře 2011, 20:06
Příspěvky: 13
Bydliště: Pardubice - Chvojenec
jojo, nq funguje dobře [hehe3]


Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron