Tigers píše:
Vis Andrew,prijde mi jako kdyz to tu pisem zbytecne..ty svoji chybu neuznas.ja chapu ze te Thumper bavi,ale to neznamena ze ho musis hrat porad,porad a porad...me to treba taky snim bavi(trochu),ale zahraju si stim 10-15minut,maximalne mapu aby to ostatnim nevadilo.Jako jestli mas radsi boty tak si snima hraj ale nekaz tim hru druhym.Lidi si klidne pujdou zahrat jinam,kdyz budou chtit,ale proc by meli chodit jinam kdyz je tu jeden jediny server(ČESKÝ) a dobry..jenom kvuli thumperu?ze neumis hrat za nic jinyho?trosku skoda ne?(Stejne si to tu rikam akorat tak pro sebe si myslim)Ale rekl bych ze se da najit zpusob tak aby jsme byli vsichni spokojeni.
CRISparta píše:
Já hlavně nechci aby sis to Ondro bral špatně,nemám proti Tobě nic,ale škodí to prospěchu našemu serveru na kterém nám všem asi záleží nejvíc..
to Tigers: stale si silne mimo misu

)) ... o jaky chybe to tu vlastne brebtas ? ....chybou je nejaky fnukani nad tim s cim kdo hraje... durazne vam obou kladu na srdce aby jste se zdrzeli jakykoliv tlaku bud na foru ci primo na hre vuci ostanim hracum s cim hrat ci nehrat ....sam za sebe si to poresim kdykoliv v tom nevidim problem ..... problem je u Vas dvou, dokud se oba nesrovnate s veskterymi aspekty hry , bude te mit takovyhle starosti ... thumber zustane nastvenej jak byl a bud se s tim srovnate ci nesrovnate.... pro priklad jsou jedinci, kteri se s tim umi vyporadat, vy zatim mezi ne hold nepatrite ....ale fnukani nema zadnej smysl ani vyznam ....proc mam sakra psat to sami na tomhle foru co se sahlodloze psalo uz jinde ( netusis Bambusi ?) .... nejsou to zakuklenci z TF ???
to Cris: hele ja si tu spatne neberu a ani brat nemuzu .. proto vzniknul tenhle server

..... viz ten Tvuj podpis - no ono to ve skutecnosti bude asi jinak ... ale takhle si ten komplex nevyresis
... berte to oba tak, ze je to potreba brat jako vyzvu ... ->taktika, strategie, planovani, intuice
...hoši jedem zkratkou...je to sice dál, ale za to horší cesta...
Z.M.H.