Za 1. Čuuuusssssss Kaine!!!!!!!!!!!!!! Jak se daří? Moc rád tě "vidím"
2. Jasně velice rádi, nedávno se ozval Bluťák spolu se synátorem a ještě jeden jejich příbuzný, k tomu došel RaVen a celkem pěkně sme si 4v4 a 3v3 zahráli pár map. Taky sem tam zajdu na ssx, ale je tam adrenalin a na některé místní hráče mám svůj názor..pyskování za každy sprosťoučký slovo a k tomu často tendence vyvážit týmy dost pokulhává..ale tak asi sem zaujatej
![keep smiling [hehe4]](./images/smilies/smile3.gif)
lidi tam chodí a to je alfaomega.
3. Nojo už sme o tom několikrát přemýšleli, ale např. s Blightem je nás 5 serverů na celém světě, Etnam taky celkem raritka a kupodivu někdo mnohem radši n!tmod než NQ. Takže je to těžký

Určitě to neberu od tebe zle a řikalo to spousta lidí, ale hold někteří sou na výběr módů zvyklí a zrovna NQ je nejmíň navštěvovanej..přestože můj nejoblíbenější. Spousta klanů má hlavní server, kde chodí stabilně dost lidí a pak další 2, 3 kde to hold vázne, mi jako neklanovci jen fandové ET to berem stejně a kde jsou zrovna lidi tam si jdem zahrát. Pokud bysme se domluvili na nějaký dny, časy kdy bysme všichni šli na NQ tak by to bylo asi nejlepší. Navíc kdybys věděl jaký sou někteří co k nám chodí "umělci" (nic vezlém, sme rádi za všechny co k nám chodíte), tak o ně ani nestojíš:) a myslím že když vidíš roztroušené hráče, tak valná část z nich by na bazzinu pouze s NQ serverem vůbec nechodila.
4. Koukal sem na et.sk, vedete si fakt pěkně, sleduju i zápasy přestože znám už jen Desítku

5. Chtělo by to asi zprovoznit čistě bazzina TS, ať může kdokoli pokecat, já kecám jen s Ondrou na Skypu, ale tohle bylo to hlavní co mě na United přilákalo, ta sranda když sme všichni kecali. Desítka řikal že mi s tím pomůže, ale nějak už se neozýval ,pokud bys věděl jak na to budu rád.