Jednou bude nějakej robot určovat i kdy mám jít na malou a na velkou ale na to se mu já
počítače mám rád, ale jen do doby, než mi řikaj co a jak viz super chytré nápady do aut jako, že to nenastartuje když budu mít v dechu alkáč (pak bude manžel po jednom víně s manželkou na chatě bez mob.signálu ona začne rodit a co jako budou čekat až vystřízliví???) a to chce EU tyhle "startéry" zavést povinně..nebo ty autoparkovací vychytávky a nedej bože autopiloti do aut, že ubyde selhání "lidského faktoru" jak tomu krásně říkají, už vidím jak to přimáčkne při parkování bábu co poleze pro rohlíky a pak akorát pokrčej rameny, že to čidlo selhalo poněvadž se na něj vysr..pták a až bude řetězová nehoda "autopilotů" tak to pak taky pokrčí rameny a zdůvodnění bude, že zrovna moc mrzlo a autopilot nebyl rozehřátej..
natož aby něco určovalo pocity, když už teď má spousty lidí problém říct něco z očí do očí natož jít s někym do sporu tváří v tvář, když si to předem nemůže rozmyslet co všechno hezkýho by napsal..jj fb a tyhle píč..
No nic troch usem se tu vymáčk
taky sedim u
![.. můj život u pc.. [pc]](./images/smilies/type.gif)
a baví mě nové technologie, ale mám v tom jasnou mez, dokud to nemá tvrdej vypínač (případně zásuvku, kterou můžu kdykoli vytáhnout) jdu od toho
![.. je čas udělat, pápá.. [ruka]](./images/smilies/smileywaving.gif)