Tigers píše:
PS: pozdravuj BOTy.
No jo ty seš tvrďák
My si tu lidí vážíme, ale těch co za to stojej a ve Vás (teda určitě v tobě) jsme se zmílili neboť já určitě nezapoměl a zvlášť ze dne na den. Čert to vem, už jsem to přestal řešit, prostě sem si zvyk, že ste zmizeli, ale nečekal jsem, že když se najendou ukážete, že mi tu místo hraní hned budeš rozumbradovat co mám jak dělat a co dělám blbě a podsouvat mi maplist z jinýho serveru v USA kam chodíš, aniž bys pořádně věděl, co tu máme za mapy my..
Jinak na BMC sou fajn lidi, kteří chodili i na TF a zřejmě k tomu měli důvod někoho banovat, ale je tam jaymod, kterej nehraju, proto sem tam byl jen párkrát, tak nebudu dělat soudy.
Mě baví i prohrávat, takže budu rád když přijdete a něco ukážete jak řikáš, že všechny válcuješ
Jinak já přesně vim proč tam je víc lidí, než tady a rozhodně to neni maplistem nebo nastavením, je tam parta lidí (klanovců) co jsou schopný každej den dorazit alespoň v 6 lidech a pak tam seš ty s Crisem pečenej vařenej a to už je 8 lidí, tím pádem se další přidaj a třebas se jim tam zalíbí a tvoří se tak pevný jádro. My bohužel stavěli jádro ve třech (Borg z pracovních důvodů přestal mít tolik času jak myslel) a lidi z TF odpadli úplně, iabg si šlo vlastní cestou a já s Ondrou se pak spoleh na tebe s Crisem, že nám pomůžete..to neber jako, že Vám přikládám nějakou vinu, prostě jen konstatuju fakta.
Zrovna u nás (n!tmod a NQ) je to nastaveno co nejvíc aby se ukázaly schopnosti a přemýšlení hráčů (etnam je snažší i pro začátečníky a naopak ty pokročilešjí nadávaj na příliš silné zbraně jako je thumper, colt, tripminy a podobně). Zvuky jsou u nás čistě změněný a přidaný hlášky+hudba, vše ostatní včetně zvuků i grafiky zbraní jsou defaultní a hitboxy co nejmenší, tudíž rozhodně žádný blbiny!!
PS Neboj my se o sebe umíme postarat a bazzinu potáhneme dál i kdyby to byly poslední ET servery na světě, ale to už ty budeš v OVB
![.. ty hade... [hehe5]](./images/smilies/tongue.gif)