... a stale mimo mistu .. ty muzes jid do narodaku

... kdyz ty pises o chybach ktere neumi nekdo uznat coz ve skutecnosti je pravo-moznost svobodne volby bez frflani a fnukani; oprosteno... proto jsi mimo misu ..a jak jsem psal dokud proste kompletne nepochopis aspekty cele hry a potazmo tohodle modu, tak budes furt mimo misu i s Cris. a budete fnukat...
ad1) .. njn je videt ze ET moc neznas jinak by jsi nevypustil takovej nesmysl .... ono existuje jednoduchej fikl, jak vystrelit z venoma skoro ve stejnou dobu co protivnik z mp40 ( napr) .....v tomhle pripade neznalost te omlova....
ad2) ... jak rikam , nezazils- neuveris

... to se vztahuje k tomu co jsem psal pred tim ... taktika, strategie....

ad3) .... zacituju Dedictvi : ´´...Vasi p..u jsem taky nevidel a verim ze ji mate.....´´

tj to, ze si me nevidel s nicim jinym- treba ta rifle neznamena neznamena ze s necim jinym nechodim .... hold budes muset chodit casteji a vic pozorovat ... aby si uvidel ..... jinak rifle je vicemen to sami jako thumper ... +/- co se ucinnosti tyka, s tim rozdilem ze u rifle se nada odrazi .. u thumpera ne ...... takze asi tak
ad4) to ze vy dva, na ten thumber nabihate s neprebernou eleganci, neznamena ze se nada tomu vyhnout .. predejit zasahu ..... Bambus Te povodi.... a zase musim zopakovat procvicte si vy dva strategii, taktiku a intuici pri hre ..... ....
...hoši jedem zkratkou...je to sice dál, ale za to horší cesta...
Z.M.H.